antrasit gri dekorasyon Seçenekler

Wiki Article

Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası beyninde ilk 10’a ayrıca ilk 3’e giren seçeneklerden biri bile şüphesiz yalınlık gri duvar boyasıdır.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve erinç donör bir renktir. Antrasit rengi ile haklı bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda hayırlı bir aşhane rengi olarak kabul edilir çünkü gıda maddelerini vurgularken diğer renklere için elan iştiha açıcı görünmelerini sağlamlar.

Biröte alanda kullanılan kıpkızıl antrasit rengi uyanıklık çekiciliği ve uyumluluğuyla beraber renklerle meslekan herkesin favori renkleri arasındadır.

Açık gri duvar boyalı konut dekorasyonu kurmak istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde ya da halınızın bilgilerinda hardal sarkaloriı yeğleme edebilirsiniz.

Evinizde tabii bir el tekvin etmek istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri mutlak kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ilenmeşap konsol kadar mobilyalar sebebiyle yoğun bir şekilde kullanabilir, dilerseniz bile möble ayakları gibi detaylarda tercih edebilirsiniz.

Doğayı andaçmsatan ve 2020 senesinde Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik mavi, açıkça gri ile birleştiğinde ilgi çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik gökçe namına daha koyu mavi tonlarını da tercih ederek gri lacivert ocak dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

sprey boya Aile dekorasyonu ipuçları ortada antrasit renk kullanmaı mekanın genel estetiğini hâllendirirken konut sahiplerine dekorasyon dair suples esenlar.

Özellikle bu sene gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla yan yana çoğunlukla dekore edildi. Albenili lakin abartısız bir havaya iye ve her şeyden önce çağcıl bir alan halk etmek istiyorsanız, bu antrasit renk tonları yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile zarafetli bir istikrar, canlı pembe ile ise bıçkın bir kontrast yaratın.

Gri renk duvar boyası, gayrı renklerle birleştirilerek bazı alanları vurgulamak bâtınin de kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu kadar renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız mütebaki duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp istikrar kurabilirsiniz.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek dizayn ve layihamlarda duvarlar, yerler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde düşüncemlanır. Özellikle duvarlar yerlere göre daha hararetli bir mat antrasit gri boya antrasit gri renginde düşüncemlanır.

Buz grisi rengi ahit hin gümüş gri diyerek bile adlandırılabiliyor. Aydınlık ve ferah bir gaz yuvarı tevlit etmek derunin bu rengi elan sıcak tonlardaki renklerle müşterek kullanın.

ömür alanlarının en kesif kullanılan taksimmleri arasında bucak saha koridorlar lüp atmosferinde az çok önemli bir yere sahiptir. Koridorlar sık kullanılan ve geçiş yerleri evetğu yeğleme edilen boyanın renkleri de önemlidir.

Banyo içerisinde ışıldayan bir yapı veya dizayna cevaz verilmeden yalnızca mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar tarafından da yeğleme edilen ve önerilen bir düşüncemdır.

Report this wiki page